sunnuntai 25. tammikuuta 2009

movie day `( * q * )´

Tänään sitten Porvoon elokuvateatteri kutsuu taas ! Suurin osa varmaan tietää mistä leffasta on kyse, jälleen kerran : D Tänään olis pitäny tehä kaikkea muutakin ku koulu painaa päälle, lukupäiväkirja tekemättä, lappuja viemättä ja huomenna _paha yhteiskuntaopin esitelmä missä pitäis osata kaikki presidentistä ulkoa mutta senki harjoitteleminen jää nyt sitten illan puolelle koska pakko päästä elokuviin !

Eilinen päivä oltiin Tiitun kanssa Helsingissä pyörimässä, sain jopa vihdoin ja viimein tarvittavat vaatteet ostettua vaikka ois kyl tehnyt enempi mieli ostaa vaa kaikkea turhaa krääsää. Miksei hienoja vaatteita voi vaa ilmestyä kaapit täyteen ja rahoilla vois sitte ostaa jotai ihan tyhmää : ( Joo mutta sain siis vanhemmilta peräti 100 e rahaa takin ja kenkien ostoon, ihme ja kumma sain sillä rahalla kummatkin : D Kengät K-kengästä 40 e, suhteellisen halvat ja sillai, olis kiva saada joskus ostettua jotain sellasii oikeesti hienoja ja kalliita vaatteita mut ehkä mä kestän. Ja sitten takki Vilasta sekin 40 euroa eli halvalla lähti ! Vihaan takkien ostamista koska ikinä en löydä just sellasta täydellistä ja oikeen mallista mut tää on kyl kiva ; )

Sitten ostosten jälkee käytii ompeluttamassa mulle pitkä tukka ! Äidinhän täyty tietenkin ettiä se kaikkein halvin paikka, köyhiä kun ollaan, mut ihme ja kumma näistä tuli kyl aika hyvät * > * Omat hiukset saattaa olla ihan vähän vaaleemmat että täytyy kattoa jos värjäilen näitä kevytvärillä sävyö tummemmaks tai jotakin. Nyt kyl särkee päänahkaan inhottavasti ku ei oo vielä tottunu näihin letteihin : s Mutta eiköhän seki siitä ~ tykkään =)

6 kommenttia: